Az iroda

Tisztelettel köszöntjük!

Ön a 23 éves vendégfogadói (magánszállásadói) és 17 éves irodai tapasztalattal vezetett magániroda honlapjára érkezett. A Falusi Turizmus Centrum az ország valamennyi tájáról kínálja a vendégfogadók ellenőrzött szálláshelyeit. A házak komfortosak, mindegyike rendelkezik főzési lehetőséggel, vagy a házigazda gondoskodik az ellátásról.

A szálláshelyekről, a szolgáltatásokról, a szabadidős lehetőségekről, a kulturális kínálatról és programokról részletes tájékoztatást színes fotók, térképek segítségével az irodánkban és az interneten adunk. A szálláshelyek személyesen, vagy az interneten - online - köthetők le.

A falusi Turizmus Centrum megpróbálta a lehetetlent, a sokrétű kínálattal rendelkező magánszállásadókat - falusi vendégfogadókat és fizetővendéglátókat - összefogni és a kínálatukat magas színvonalon "piacra segíteni".

Koziel Miklós Az irodai operatív munkát, a szállásadókkal a kapcsolattartást, vendégeinkkel a személyes foglalkozást Koziel Miklós végzi, aki egyben gondoskodik a magas szolgáltatási színvonal biztosítását segítő kíváló külső munkartársak, így a webmester és az idegennyelvű fordító csapat összefogásáról, egyben a szakmai munka fejlesztését irányítja.

A Falusi Turizmus Centrum három szakmai szervezetnek a Falusi-Tanyai Vendékfogadók Szövetségének, a MATUR-nak (Magyar Turisztikai Egyesület) és a Falusi-Agro Turizmus Országos Szövetségének volt alapító tagja.Bezár

Honlaptérkép
falusi turizmus szállás

FALUSI TURIZMUS CENTRUM


Információ, szállásfoglalás - országos kínálat

Főiroda: 1074 Budapest, Dohány u. 86 * Mobil: 0630-6353-186 * Email: ftur@ftur.hu


A Falusi Turizmus Centrum iroda itt található:   Itt találja meg a budapesti főirodát
Copyright (c) Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt. *** Alapítva: 1995 *** Adószám: 28437204-1-42 *** Minden jog fenntartva


free counters


Falusi Turizms Centrum